Veiling kunst voor Samenloop voor Hoop

Op 22 en 23 juni 2019 loopt het personeel van EcoWare mee met de Samenloop voor Hoop om geld in te zamelen voor het KWF. Hiertoe heeft één van onze fietsenmakers een tweetal kunst gitaren ter beschikking gesteld om te veilen voor het goede doel.

Gitaar-1, nog beschikbaar, geen biedingen meer…

Gitaar-2, Verkocht voor € 120,-

De gitaren worden verkocht aan de hoogste bieder. Bieden kan tot en met zondag 9 juni 2019. De gitaren zijn te bezichtigen in de showroom van EcoWare aan de Wattstraat 58 in Zoetermeer. Voor het uitbrengen van een bod verzoeken wij u een mail te sturen naar Info@ecoware.nl.

 

Biedingen bijgewerkt tot 10 mei 2019

Nieuwe bakwagen beletterd

Dankzij de ondersteuning van diverse sponsoren hebben we een mooie jong gebruikte bakwagen aan kunnen schaffen. Inmiddels is deze ook voorzien van belettering en de logo’s van de sponsoren.

Langs deze weg willen wij nogmaals alle sponsoren bedanken:

Sponsoren Gezocht!

Sponsoren gezocht!
Door een ongeval is onze oude bakwagen afgeschreven en zijn we genoodzaakt een andere aan te schaffen. De bakwagen is essentieel voor onze bedrijfsvoering, het ophalen en wegbrengen van gebruikte computers, fietsen en de scootmobielen t.b.v. maatschappelijke doelgroepen.

Hoe kunt u ons helpen?
U kunt ons helpen door uw bedrijfslogo (50*50cm) op onze bus te laten plaatsen. De kosten hiervoor bedragen € 1.500,- inclusief plaatsing.

Doelstelling EcoWare
Stichting EcoWare is een sociale onderneming met als missie “Iedereen mag meedoen”. Wij bieden leerwerkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De productie die we draaien komt volledig ten goede aan maatschappelijke doelgroepen waaronder mensen in de minima en kinderen die leven in armoede.

Maatschappelijke verantwoord ondernemen.
Door uw bijdrage steunt u EcoWare bij het uitvoeren van haar missie en draagt u bij aan een maatschappelijk verantwoord ondernemersklimaat.

Interesse? Stuur uw mail naar bas@ecoware.nl

Taart voor onze medewerkers

Vandaag van Stichting Leergeld Zuid Holland midden een heerlijke taart mogen ontvangen als waardering voor onze jarenlange samenwerking. In gezamenlijk optreden bieden we een helpende hand om ieder kind mee te laten doen bij alle dagelijkse activiteiten.

Wij van onze kant zijn bijzonder blij met deze waardevolle samenwerking!

Van de Kaart op bezoek bij EcoWare

Het programma “van de Kaart” heeft op haar route EcoWare aangedaan. Leuke opnames, dank Jet, Annelies en Kees! Uitzending 17 mei om 17.00 uur via Omroep West.

Vacature: Operationeel Manager

Vind je het creëren van Social Impact belangrijk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar je het verschil kunt maken?

Stichting EcoWare is op zoek naar een Operationeel Manager M/V (Full-Time).

Bekijk hier de vacature: vacatureprofiel-operationeel-manager

Heb je interesse? Stuur een mail met je motivatie en CV naar Bas @ EcoWare.nl. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Bas ter Burg, telefoon 079-3436020.

 

Per 1 augustus 2018 is deze functie vervuld. Reageren heeft geen zin meer.

Vacature “Allround Scootmobielmedewerker”

Voor onze afdeling Scootmobielen zijn we op zoek naar een Allround Scootmobiel medewerker (Full-time).

Meer informatie is te vinden in het onderstaande vacature profiel.

vacatureprofiel scootmobielmonteur-leermeester.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar Bas@EcoWare.nl

Unicef IJsglijbaan

Wij zijn trots dat EcoWare een bijdrage heeft kunnen leveren aan de UNICEF kinderijsbaan op het Promenadeplein en de IJsglijbaan op het Dobbe-eiland te Zoetermeer.

Komen  jullie ook schaatsen? De opbrengst van deze kinderijsbaan gaat volledig naar Unicef.

De ijsbaan is vanaf 10 december dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

img_0760  img_0764

Openingsfeest Scootmobielen

img_0957wOp 7 oktober jongstleden hebben we feestelijk de officiële opening gedaan van onze afdeling Scootmobielen.

Na een korte toespraak van onze directeur Bas ter Burg en Wethouder Kuiper van de gemeente Zoetermeer is de aftrap gegeven tijdens een partij scootmobiel-voetbal. Dhr. Hartgring, vertegenwoordiger van de RVOZ en het Ondernemersfonds, en wethouder Kuiper zijn met elkaar de strijd aangegaan. Al kort na het startschot wist wethouder Kuiper te scoren. Na een spannende partij, vol hilariteit, wist dhr. Hartgring de partij echter nog naar zich toe te trekken.

De start van de nieuwe activiteit is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit Het ondernemersfonds (RVOZ en gemeente Zoetermeer), Stichting Doen en het Rabobank Stimuleringsfonds.

14590396_1160078657439640_2235036286781391462_n  img_0962w
De officiële opening is mogelijk gemaakt door sponsors vanuit het bedrijfsleven. De aankleding is geheel verzorgd door ABC Zoetermeer, de overheerlijke saté door Variatie catering, de wijnen door Hofstede Meerzigt en de ballonnenboog door Oscar’s Optiek. Wij danken alle sponsoren en betrokkenen voor een geslaagde opening!

 

img_0959w  img_0949w  img_0946w

Artikel Scootmobielen Streekblad

In het Streekblad van 1 september is een mooi artikel geplaatst over de nieuwe activiteit, Scootmobielen.

Artikel-streekblad-20160901

Wilt u meer weten over deze activiteit, bezoek dan onze website voor de scootmobielen, www.ecoware-scoot.nl of breng een bezoek aan onze showroom aan de Wattstraat 58 te Zoetermeer.