Diensten

Inloggen / uitloggen

Inloggen / registreren voor Instanties

Meedoen

Informatie voor u

Samenwerking

Informatie voor partners en sponsors 

Contact

Al onze contact gegevens

Afspraak maken

Afspraak inplannen

Missie

Stichting EcoWare stelt zich tot doel mensen succesvol deel te laten nemen aan het arbeidsproces en  producten en diensten te leveren aan doelgroepen die dat hard nodig hebben om mee te kunnen doen.

Stichting EcoWare stelt de mens centraal, waarbij het individu telt en er gekeken wordt naar de kwaliteiten, mogelijkheden en kansen. Kortom, Stichting EcoWare heeft een unieke werkwijze met een doel- en resultaatgerichte aanpak als onmisbare schakel naar werk en meedoen.

Stichting EcoWare biedt een werkomgeving en producten diensten waar en waarmee een aantal noodzakelijke basisvaardigheden eigen gemaakt worden om uiteindelijk succesvol deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces. Ontwikkelen en verankeren van een positieve houding en

gedrag zijn een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Om ons doel te bereiken bieden wij stage- en ervaringsplaatsen op het gebied van ICT en fietstechniek.

Stichting EcoWare biedt nuttige en leerzame werkplekken samen met gemeenten en het UWV. Zo wordt er niet alleen aan de noodzakelijke arbeidsvaardigheden gewerkt, maar krijgen de mensen ook daadwerkelijk een stukje kennis mee op het gebied van ICT, fietstechniek,  circulair omgaan met bestaande fietsen/apparaten en leveren gelijk een bijdrage aan onze samenleving.

De EcoWare werkomgeving, inrichting, begeleiding, producten en diensten zijn positief voor de motivatie en bieden meerwaarde aan onze samenleving. 

Laptops en Pc's uitgegeven

Fietsen uitgegeven

Laatste nieuws

Stichting Ecoware start met project JO!

Stichting Ecoware start met project JO!

  JO? Ja Jongeren Online/Offline. Met het project JO, krijgen c.a. 25 Jongeren in de Gemeente Zoetermeer in 2022 tussen de 18 en de 23 jaar de kans om Online/Offline mee te doen. Zij kunnen indien zij niet beschikken over een fiets/computer of laptop deze (laten)...

Lees meer
Talenten op de werkvloer

Talenten op de werkvloer

  Vandaag leerlingen over de vloer gehad van Het Beroepscollege Zoetermeer. Wat een toppers. Zeer gedreven en geconcentreerd een fiets in elkaar gezet. #OnStage #snuffelstage #vertrouwenindetoekomst  

Lees meer

Contact

Edisonstraat 104, 2723 RR Zoetermeer

079 343 6020

info@ecoware.nl

Sponsoren